Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008

Μια και να καίει...!!!

Μια και να καίει...!!!
Αναφέρομαι στο "Ραντεβού στα τυφλά", το γνωστό τηλεπαιχνίδι, όπου όποιος παρακολούθησε την εκπομπή του Σαββάτου (05.06.2007), εκτός ότι το πρώτο μέρος είχε "καυτές" ερωτήσεις και απαντήσεις - κόντεψε να γίνει "ροζ" η κατάσταση, με έκπληξη - και ευτυχώς έγραψα την εκπομπή στο βίντεο και θα εξηγήσω γιατί- τί ακούν τα αυτιά μου και τη βλέπουν τα μάτια μου:

Μια δίμετρη καλλονή, ξανθιά, ετών 20 και υδροχόος – έτσι την παρουσίασε η Ναταλία – φοιτήτρια του υγειονομικού!

Εδώ λοιπόν, πέφτει το πρώτο rewind, για να το ξανακούσω… και ναι… δεν με γελούν τα αυτιά μου….

Να εξηγήσω και γιατί το έγραψα. Σαββάτο βράδυ, γάρ, είπαμε και εμείς να το ρίξουμε με φίλους – όχι έξω - αλλά στην μπιρίμπα… Από νωρίς είχε μια καινούργια σειρά που αρχίσαμε με την σύζυγο να την παρακολουθούμε, οπότε για να μην χάσουμε το επεισόδιο, μια και εμείς θα ήμασταν «στα χαρακώματα της μπιρίμπας», είπαμε να το γράψουμε. Κάποια στιγμή, διαπιστώσαμε ότι τελείωσε το επεισόδιο, αλλά είχε ξεκινήσει ήδη η εκπομπή και μια και το τηλεχειριστήριο του βίντεο ήταν μακριά, λέω: «ας γράφει, έτσι κι αλλιώς θα το βλέπαμε το τηλεπαιχνίδι και αλλάζουμε κανάλι», απλώς για να μας κρατάει «συντροφιά»…

Σήμερα λοιπόν, επανέρχομαι στο θέμα μας και αν είχα τη δυνατότητα να σηκώσω το βίντεο θα το έκανα!

Η δίμετρη λοιπόν – το έχουμε το όνομα για τυχόν ενδιαφερόμενους – μας περιγράφει πως θέλει «τον καλό της» και δηλώνει «φαν» των extreme sports και γενικά «φαν» αθλημάτων και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων που θα κρατούν την σχέση ζωντανή και σε εγρήγορση.

Εσύ κούκλα μου, δεν θες σχέση με έναν οποιοδήποτε άνθρωπο, αλλά τουλάχιστον να έχει υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις, ή με πρωταθλητή του Δέκαθλου!

Τέλος πάντων, αν «αυτό το παιδί» ασχοληθεί με την Δημόσια Υγεία και με το επάγγελμά μας γενικότερα…. Εμένα να με χε….ρετήσετε…!
… και μόνο που θα μπαίνει στο κατάστημα για έλεγχο, αν ποτέ φτάσει μέχρι εκεί… ο ιδιοκτήτης του καταστήματος το μόνο που θα σκέφτεται – το λιγότερο δηλαδή – θα είναι:

«Τσολιά μου!!!....»

Αν το είδατε, τα υπόλοιπα δικά σας, αν δεν το είδατε προσπαθήστε να το φανταστείτε και αν τυχόν βρώ το σχετικό βίντεο σε ψηφιακή μορφή τότε θα το δείτε και πάλι …. Τα σχόλια δικά σας!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γενικά το Τμήμα δε μπορώ να πω ότι φημιζόταν για τις ωραίες γυναίκες...
ας ήταν καλά η μαιευτική και η αισθητική...
:)
Άντε καλή χρονιά Συνάδελφε!

stilianos είπε...

Ααααχ συνάδελφε, ξεχνάς "τα βρέφη" στους Αγίους Αναργύρους...