Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Η ώρα είναι 8 και κάτι το βράδυ και την ώρα που είμαι μπροστά στον Η/Υ και λέω να ετοιμάσω το επόμενο θέμα για το blog, ακούω από την τηλεόραση για το επίκαιρο θέμα που ξέσπασε προσφάτως, τι άλλο; Για τα blog.
Εδώ να σας πω ότι ειδήσεις στην τηλεόραση βλέπω μόνο από την ΝΕΤ, διότι όλα τα υπόλοιπα δελτία ειδήσεων έχουν εξελιχθεί σε ένα ατελείωτο SHOW! Όπως καταλαβαίνετε ήταν αδύνατο να μην εκφραστώ και εγώ για το blog και τους bloggers.
Επειδή δεν υπάρχει χρόνος, θα είμαι σύντομος!
Καταρχήν να συμφωνήσω με το θεσμό του blog και να συμφωνήσω ότι είναι ένα «μέσο» ελευθερίας της έκφρασης, των απόψεων και των ιδεών! Αρκεί αυτό τον θεσμό να τον χειριζόμαστε με σεβασμό και αξιοπρέπεια και όχι μίζερα, εκβιαστικά και κακόβουλα! Το κυριότερο είναι να υπάρχει αυτογνωσία και να χρησιμοποιείται αυτό το «μέσο» καλόβουλα και εποικοδομητικά!
Τέλος, το γελοίο του πράγματος, ως προς τα κανάλια, ήταν όταν ταυτόχρονα περίπου στις 20:15, ο Υφ. Εμπορικής Ναυτιλίας και ο κ Καψαμπέλης, ήταν «ζωντανοί» στον ALPHA και στο MEGA ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!! Φυσικά κάτι τέτοιο, το έχουμε ξαναδεί, αλλά καταντάει αηδία, ειδικά όταν μιλάμε και για αποκλειστικότητα! Ευτυχώς το τελευταίο δεν το είδαμε, αλλά έλεος, ρε παιδιά μην παίζετε με την νοημοσύνη μας!
Ζωντανά και ταυτόχρονα δεν γίνεται!!! Εκτός και αν βρήκατε εσείς στα κανάλια τον τρόπο να κλωνοποιηθείτε… Πείτε ρε παιδιά και σε μας το «μυστικό», να αφήσουμε μερικούς κλώνους στη θέση μας και εμείς να πάμε για ΧΑΒΑΗ!!! Όπως λέει και το γνωστό άσμα….

Δεν υπάρχουν σχόλια: